Sivut

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ruishampurilainen

Itse tehty hamppari. Nam, niiiiin hyvää. Väliin voi lykätä mitä ikinä huvittaa ja mitä kaapista vain löytyy.

Jauhelihapihvit (4kpl)

400g jauhelihaa
1 kananmuna
suolaa, pippuria, savustettua paprikaa

Sekoita kaikki käsin ja muotoile pihveiksi. Paista pannulla kypsiksi.

Marinoitu punasipuli

1 iso punasipuli
Oliiviöljyä
Valkoviinietikkaa
Sitruunamehua
Suolaa, pippuria ja sokeria hyppysellinen
Persiljasilppua

Leikkaa punasipuli renkaiksi ja lisää loput aineet sekaan. Hujauta kannellisessa astiassa sekaisin. Määristä en osaa sanoa, koska kaikkia meni "loraus" mutta suurinpiirtein 2-3rkl öljyä, 2rkl etikkaa, sitruunanmehua puristus ja mausteita maun mukaan. Sais muutaman tunnin marinoitua jääkaapissa, mutta me käytettiin osa heti ja menee niinkin. :)

 Lisukkeet

Pekonia
Suolakurkkua, tomaattia
Kippari, savustettu sulatejuusto/feta
Marinoitua punasipulia
Jalapenoja
Majoneesia, jogurttikastiketta, avokadomössöä

Siinä tällä kertaa tälläisia lisukkeita, mitä sä laittaisit väliin? Ja jokainen tuunas oman näkösensä, kaikkee ei ole tarkotus yrittääkää väliin tukkia. :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti