Sivut

lauantai 15. marraskuuta 2014

Aamiaisletut

Isäinpäivänä tein brunssin johon kuului nämä letut/pikku pannarit, skagen sörsseli, puolukkasmoothie, pekonia, erilaisia leipiä ja leikkeleitä, juustoa, mehua sekä kahvia. Koko setistä en tietenkään kuvaa ehtinyt/muistanut ottaa kun kaikilla oli siinä jo niin kiirus syömään :)
Tässä pikku lettujen ohje.

Aamiaisletut:

1 dl ohrajauhoja (itsellä ei ollut joten käytin grahamjauhoja)
2 dl täysvehnäjauhoja 
1 tl leivinjauhetta 
1/2 tl suolaa 
3 dl (soija)maitoa  
2 munaa  
2 rkl ruskeaa sokeria (tavallinenkin käy)
rasvaa paistamiseen

 Valmistusohje
  1. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Vatkaa sekaan maito pienissä erissä. Lisää munat. Paista taikina keskilämmöllä pieniksi letuiksi. Letut pullistuvat pannulla.
  2. Tarjoa lämpimät letut turkkilaisen jogurtin kanssa joka on maustettu vaniljasokerilla ja hunajalla sekä mansikoilla. Vaahterasiirappi passais myös hyvin ja kermavaahto jos haluaapi oikee herkutella... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti