Sivut

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Vadelma-banaani tuorepuuro



Tervehdys! Ulkona on ihan kamala syksyinen myrsky ilma, eikä enään tietoakaan siitä ihanasta talven ihmemaasta joka pari päivää meillä oli. Noh, ei auta näillä mennään ja toivottavasti pian saadaan lunta taas maahan! Tässä tämän aamuinen tuorepuuro, jonka illalla laitoin jääkaappiin tekeytymään. Oli niin hyvää! Nam. Käyttäkää suomalaisia vadelmia joita ei tartte kuumentaa ennen käyttöä.


Vadelma-banaani tuorepuuro

2 erittäin kypsää, melkeen jopa mustaa banaania
250g jäisiä vadelmia
4 dl kaurahiutaleita
4dl kauramaitoa
(2 rkl chiansiemeniä)


Muussaa esim. haarukalla banaanit kulhossa, mihin jätät puuron yöksi.
 Lisää loput aineet, sekoita ja laita kansi päälle ja yöksi jääkaappiin.

 Ihanaa kun aamulla on aamupala valmiina odottamassa! :)

 VINK! Cashew pähkinöitä, auringonkukan siemeniä ja pellavansiemeniä laitoin tällä kertaa puuron päälle aamulla.







Enjoy!

-Jospa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti