Sivut

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Pinaatti-porkkana makaroonilaatikko


Moi! Arkisia ruokia on kiva välillä piristää, ihan simppeleillä jutuilla. Eli tee makaroonilaatikko niin kuin yleensäkin teet, mutta lisää sinne 3-4 porkkanan raaste ja babypinaattia... Helppoa piristystä, ja terveellisempikin heti! :) Pastakin on vaihdettu makaroonista täysjyvä perhosiin.


Tuunattu makaroonilaatikko

1 ps Täysjyväpastaa

400g jauhelihaa
2 pientä sipulia
1-2 valkosipulinkynttä
timjamia,suolaa,pippuria,paprikamaustetta
(yrttimaustetta)
3-4 porkkanaa raastettuna
babypinaattia 
1 dl parmesan raastetta

8dl maito/kauramaitoseos
2munaa
suolaa, pippuria

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. 

Paista jauheliha ja kuutioitu sipuli.

 Lisää mausteet ja raastettu porkkana.

Kuullottele hetki

Valuta valmis pasta ja nakkaa öljyttyyn vuokaan. 
Perään laita jauhelihaseos, parmesan sekä pinaattia makusi mukaan.

 Lopuksi komeuden päälle muna-maito seos.

 Uuniin 175c n. 40min. Kruunataan tietty parmesaanilla ja ketsupilla. ;) 




Mukavaa viikkoa! :)

-Jospa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti