Sivut

lauantai 28. marraskuuta 2015

Savulohipihvit


Ruokaostoksille mennessä, on mulla yleensä tehtynä ostoslista ja suuntaa antava ruokalista jotta pääsisin sillä viikolla vähä helpommalla. Puoliksi suunniteltu on puoliksi tehty, vai miten se nyt oli? No alennus prosentteja tietysti kyttäillään ja ostellaan niitä mahdollisimman paljon. Nyt oli savulohessa keltanen lappu ja sehän lähti kyytiin. Ja en muista paljonko siinä sitä lohta oli, kala oli iso ja tais olla kilo jos ei enemmänkin.. Anyway, en tietenkään punninnut kalaa, joten ohje on suuntaa antava. Veikkaisin että 600-800g oli tässä mun ohjeessa kalaa.. Ainakin meijän poppoo siitä söi seuraavanakin päivänä. Niih, ja tein tästä gluteenittoman käyttämällä psylliumia. Ja tilalle voi myös laittaa vehnäjauhoja muutaman ruokalusikallisen jos kyseinen ainesosa kuulostaa liian oudolta käyttää. :) Niin ja mausteita käytät oman makusi mukaan!



Savulohipihvit

pala savulohta (400-500g)
1 muna
1rkl psylliumia (1-2rkl vehnäjauhoja) 
1/2 luomu sitruunan kuori raastettuna+mehua makusi mukaan
1 sipuli hakattuna
tilliä
mustapippuria
1/2-1dl parmesaania (makusi mukaan)

voita paistamiseen

Nypi savulohi kulhoon ja lisää loput aineet sekaan.
 Sekoita massaksi.
 Maista massaa, ja jos olet tyytyväinen paista pieni koe pihvi.
 Paista väri molemmin puolin, ja jos pihvi pysyy kasassa paista loputkin. 

VINK! Passais hyvin myös ruisleivän/sämpylän väliin esim. burgeriksi. Vähän tsatsikia ja fetaa niin avot! :)





Hauskaa viikonloppua!

-Jospa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti