Sivut

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Sekavasoppa



Taas sellainen resepti mihin on lykätty vähän kaikkea mitä kaapista löytyy. Näitä postauksia rupee oleen jo muutama tässä blogissa... :D Tällasta se meikäläisen kokkailu välillä kyllä meinaa olla.

Mutta tähän voi siis laittaa mitä omasta kaapista löytyy, jos ei tykkää herneistä, niin laittaa tilalle jotain muuta, vaikka kukkakaalta/parsakaalta/paprikaa.... It's up to you! :)

Sekavasoppa

2prk tomaattimurskaa+aluksi 1 tölkki vettä
1 iso sipuli
2-3 vs-kynttä
1 fondu chef kasvisliemikuutio
 pieni pala juuriselleriä (0,25dl)
100g herkkusieniä
 1,5dl pastaa
1 tlk kikherneitä
1dl herne-maissi-paprika sekoitusta
mp,savustettua paprikajauhetta,sitruunan mehua,timjamia,
 lopuksi tuoretta persiljaa

Kuullota sipuleita ja lisää tomaattimuska tölkit ja vesi. Pilko sienet ja juuriselleri. Lisää liemikuutio, juuriselleri,sienet ja mausteet. Anna kiehua vähintään 15min. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää pasta ja anna kypsyä al denteksi. Lisää lopuksi valutetut kikherneet sekä jäinen h-m-p sekoitus. Maista ja lisää persilja sekä mausteita tarvittaessa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti