Sivut

perjantai 9. tammikuuta 2015

Kvinoa-kiivi-parsakaalisose

Sosekokeilut jatkuu.. Vauvan soseita on kiva kokeilla ja heitellä eri raaka-aineita keskenään, vauvathan eivät kyseenalaista sinun ruoanlaitto taitoasi, vaan kiltisti syövät (ainakin toivottasti) sen mitä heille tarjoat. :) Ja mitä monipuolisemmin tarjoat ja kokeilet raaka-aineita, sen monipuolisemmin he myös syövät myöhemmin. Tai näin minä ainakin haluan uskoa. :) Ja tyttäreni Lumina (3 1/2-v) syö tällä hetkellä melkein kaikkea. Isommat sipulin palat nypitään ruoasta pois, ja chilikään ei vielä niin maistu, mutta hillittynä lisään sitäkin isompien ruokaan.







Kvinoa-kiivi-parsakaalisose

1 luomu parsakaali
1 luomu kiivi
1 dl kvinoaa (en mitannut, mutta suurinpiirtein 1dl siinä oli :))

Huuhtele ja keitä kvinoa ohjeen mukaan. Pese parsakaali ja leikkaa se. Höyrytä kypsäksi ja säästä keitinliemi. Soseuta parsakaali ja kiivi, lisää keitinvettä tarpeen mukaan. Lisää joukkoon kvinoa ja pakasta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti