Moi! Arkisia ruokia on kiva välillä piristää, ihan simppeleillä jutuilla. Eli tee makaroonilaatikko niin kuin yleensäkin teet, mutta lisää sinne 3-4 porkkanan raaste ja babypinaattia... Helppoa piristystä, ja terveellisempikin heti! :) Pastakin on vaihdettu makaroonista täysjyvä perhosiin.
Tuunattu makaroonilaatikko
1 ps Täysjyväpastaa
400g jauhelihaa
2 pientä sipulia
1-2 valkosipulinkynttä
timjamia,suolaa,pippuria,paprikamaustetta
(yrttimaustetta)
3-4 porkkanaa raastettuna
babypinaattia
1 dl parmesan raastetta
8dl maito/kauramaitoseos
2munaa
suolaa, pippuria
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
Paista jauheliha ja kuutioitu sipuli.
Lisää mausteet ja raastettu porkkana.
Kuullottele hetki.
Valuta valmis pasta ja nakkaa öljyttyyn vuokaan.
Perään laita jauhelihaseos, parmesan sekä pinaattia makusi mukaan.
Lopuksi komeuden päälle muna-maito seos.
Uuniin 175c n. 40min. Kruunataan tietty parmesaanilla ja ketsupilla. ;)
Paista jauheliha ja kuutioitu sipuli.
Lisää mausteet ja raastettu porkkana.
Kuullottele hetki.
Valuta valmis pasta ja nakkaa öljyttyyn vuokaan.
Perään laita jauhelihaseos, parmesan sekä pinaattia makusi mukaan.
Lopuksi komeuden päälle muna-maito seos.
Uuniin 175c n. 40min. Kruunataan tietty parmesaanilla ja ketsupilla. ;)
Mukavaa viikkoa! :)
-Jospa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti