Mutta. Tuossa taannoin mulla oli Me&I kutsut, joihin tein Suklaapossun mango-passion britakakun (oli ihan älyttömän hyvää!!) sekä suolaiseksi pieniä täytettyjä patonkeja. Oon ihan rakastunut tuohon feta-avocado yhdistelmään, ja sitä olen käyttänyt myös ruisleipien ja toastien välissä... NAM!
Feta-avocado leivät (5henk)
Esipaistettuja patonkeja/paahtoleipiä
Salaattia
porkkana (kuorimaveitsellä saat nättejä suikaleita)
avocado
tomaatti
fetaa
punasipulia
maustettua tuorejuustoa
oliiviöljyä
mustapippuria
sitruunamehua
Paista patongit ohjeen mukaan ja jäähdytä. Halkaise keskeltä leipä ja sipaise tuorejuustoa molemmille puolille. Sitten lisäilet leivän väliin muut pilkotut ainekset, lorautat hiukan oliiviöljyä, sitruunamehua ja pippuria ja yrität saada patongit kiinni ja pysymään kasassa! ;) Leikkaa patonki pienemmiksi paloiksi ja laita tarjolle.
Kesäterveisin, Johanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti